torsdag 19 augusti 2010

MacBreak Weeklys fall

Det är tråkigt att se hur en av de allra bästa podsändningarna, "MacBreak Weekly", numera har urartat till Leo Laportes personliga gnällstund. Leo har blivit en irriterande Google-fanboy, en "opentard" som tror att "gilla" uttalas "öppen". "MacBreak Weekly" har gått från veckans höjdpunkt till något närmast pinsamt.

Anti-Apple-gnällandet duggar tätt i denna show. De andra deltagarna försöker leda in diskussionen på något intressant, men var tionde minut eller så börjar Leo att gnälla igen... Det är ständigt något om hur iPhone är usel och hur Android är fantastisk, eller hur allt som är "öppet" är fantastiskt (där ordet "öppet" gärna tas direkt från Googles propaganda).

Jag har slutat lyssna på flera av Leos andra podsändningarna, t ex "This Week in Tech" och "This Week in Google", eftersom jag inte orkar med hans skitsnack längre. Jag snabbspolar nu genom Leos dravvel i "MacBreak Weekly" för att istället lyssna på Andy Ihnatko och Alex Lindsay, men snart tror jag det är dags att sluta med TWiT-nätverket helt och hållet.